Project Hoeverijk Nieuwegein binnenkort in uitvoering!

Op 4 juli 2023 ondertekenden Jutphaas Wonen en Trebbe de overeenkomsten voor de ontwikkeling en bouw van onder andere 66 appartementen in de omvangrijke gebiedsontwikkeling HoeveRijk Nieuwegein. Hiermee geven Jutphaas en Trebbe invulling aan de vraag naar duurzame, betaalbare woningen. Met de ondertekening van deze turnkey overeenkomsten wordt de volgende stap in de voorbereiding gezet.

Ons bureau A3 Architecten ontwierp de 66 appartementen. De twee- en driekamerappartementen zijn verdeeld over vier lagen en hebben een gemiddeld vloeroppervlak van 65 m2. De nieuwe appartementen komen in de wijk Blokhoeve in het deelplan Hoeverijk. Dit is een gebiedsontwikkeling van ontwikkelcombinatie VOF Trebbe-Lunee en biedt straks plaats aan 177 woningen, een supermarkt, fitnesscentrum en een klim- en bergsportcentrum.

De bouw van de 66 appartementen start eind 2024. Als alles volgens planning verloopt worden de eerste appartementen eind 2025 of begin 2026 opgeleverd. Jutphaas Wonen neemt de appartementen in verhuur.