Groepsfoto 2018 website
A3 Architecten Rotterdam

Profielschets

A3 Architecten B.V. is een architectenbureau dat momenteel uit een 25-tal medewerkers bestaat. De leiding berust bij de eigenaren: Wim van As en Martijn Graafmans.

Het bureau is in 1988 door Wim van As, Arno van Wezel en Hans Gijzen en gevestigd aan de Maaskade 171d op het Noordereiland te Rotterdam.

Het bureau is actief op alle niveaus van het bouwen. Een team van stedenbouwkundigen, (interieur-) architecten en bouwkundigen heeft ervaring in het realiseren van een breed scala aan projecten.

Hieronder vallen het ontwerpen en realiseren van stedenbouwkundige studies en plannen, woningbouw in de sociale en de vrije sector (zowel binnenstedelijke- als uitleggebieden), kantoorgebouwen in de particuliere.. Lees Verder

Visie

In de ruim 33 jaar dat het bureau bestaat is er in de architectuur en de techniek, maar ook in de maatschappij veel veranderd. Binnen deze veranderingen blijven de kernwaarden van het bureau een constante, ze komen in al onze ontwerpen naar voren, en vormen de basis van elk nieuw ontwerp:

Vakmanschap en techniek als basis van uitvoerbare projecten

Vakmanschap vormt de basis. Deze komt voort uit de kennis van techniek, maar vooral ook uit ervaring. Deze ervaring wordt opgedaan in een sterke betrokkenheid bij het totale bouwproces. Ook houdt het bureau nauw contact met het onderwijs, en biedt het ruimte aan stagiairs en jonge architecten. Hierdoor ontstaat een brede basis van kennis en ervaring. Lees Verder

Publicaties                                                Portfolio

Klik hier om meer Publicaties te lezen.                                                                                   Klik hier om ons Portfolio te bekijken.

publicaties

portfolio