Project De Wielen in Alblasserdam Rijnstraat is opgeleverd, wat een metamorfose!

Geplaatst in: samenwerken, duurzaam, Renovatie

Begin oktober 2023 werd dit prachtige project opgeleverd aan de bewoners van complex De Wielen. Een periode van intensieve werkzaamheden is afgerond. Het resultaat mag er zijn!

Ons bureau, A3 Architecten, maakte het architectonische ontwerp en de technische uitwerking voor het exterieur en het interieur. Smits Vastgoedzorg verzorgde de uitvoering van het gehele plan en hebben het complex van 60 woningen een prachtige facelift gegeven.

Het complex werd oorspronkelijk in 1985 opgeleverd en was na een kleine veertig jaar wel toe aan een grote renovatie. Het meest indrukwekkende deel van de verbouwing is toch wel aan de buitenkant te zien. Er zijn hangende balkons toegevoegd aan de woningen. Nu heeft bijna iedere bewoner een eigen balkon, hoe mooi is dat! De gevel is in een mooie lichte kleur geschilderd en maakt de buitenkant helemaal af. Ook de inpandige ruimtes zijn gerenoveerd zoals de hallen en er is een scootmobielruimte gerealiseerd en alle woningen beschikken nu over een video-installatie. Door alle aanpassingen krijgt het complex een Senior+ label.

Woonkracht10 en Smits Vastgoedzorg bedankt voor de fijne samenwerking. De bewoners zijn ontzettend blij met hun vernieuwde woning en daar zijn we trots op!

Op de foto’s (voor en na) is goed te zien wat een verandering het complex De Wielen heeft ondergaan!