Opening nieuwe ASVZ-lunchroom in Hardinxveld-Giessendam

Vrijdag 15 december 2023 is door de wethouder Jan Nederveen en directielid Jaap de Gruijter de nieuwe ASVZ-lunchroom in het centrum van Hardinxveld-Giessendam om 12.00 uur officieel geopend. Ons bureau, A3 Architecten heeft het ontwerp gemaakt. ASVZ had behoefte aan een nieuwe locatie waar dagbesteding kan plaatsvinden. In het bijzonder een plek waar belegde broodjes, gebak en drinken gemaakt en geserveerd kan worden. Er is plek voor ongeveer 20 bezoekers en 5 medewerkers.

In het interieur zijn twee kleuren gebruikt en is er uitgegaan van een colorblock concept waarbij twee kleuren zijn gebruikt, lichtgrijs en geel. De gele kleur is ook in de gevel ingezet om de mensen te enthousiasmeren en naar binnen te verleiden. De gele kleur straalt speelsheid en vrolijkheid uit.

Verschillende materialen en texturen geven tactiliteit en is prettig in onderhoud. De lichtgrijze kleur neutraliseert het interieur en is toegepast bij de zitplekken. Kortom een zeer fijne plek om te lunchen of genieten van een koffie- en thee assortiment.

Aannemer BM van Houwelingen, die de verbouwing van de lunchroom heeft uitgevoerd overhandigde een waardecheque aan de gebruikers ter felicitatie.

De lunchroom is open van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 15.30 uur.