Nieuwbouwproject Parel Moerwijk in Den Haag zijn de eerste woningen opgeleverd!

Woensdag 30 november 2022 vierden we met, Vestia (Arjen Schakenbos), Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest (Mirjam Huffstadt), gemeente Den Haag (Wethouder Martijn Balster ) en Van Wijnen (Theo Rook) de oplevering van de eerste sociale huurwoningen in Parel Moerwijk in Den Haag. Een mijlpaal in een grootschalige wijkaanpak van Moerwijk-Oost. Ons bureau, A3 Architecten ontwierp hier 269 duurzame, betaalbare huur- en koopwoningen.

Rond een uur of drie verzamelde iedereen zich op de bouwlocatie op de hoek van de Middachtenweg en Ulenpasstraat. Presentator Fred Zuiderwijk, bekend van Omroep-West ging in gesprek met bewoners en bestuurders. Ook werd er een speciaal ontmoetingsbankje voor de bewoners van de wijk onthult. Kortom, een geslaagde feestelijke middag die werd afgesloten met een borrel.

Parel Moerwijk bestaat uit 269 duurzame, betaalbare huur- en koopwoningen, gerealiseerd in het ruim en groen opgezette Moerwijk-Oost. Om een passend ontwerp voor Moerwijk-oost te vormen zijn de woonblokken door A3 Architecten zorgvuldig ontworpen binnen de moderne bouwtechniek en vormen de blokken een moderne vertaling van de Dudok signatuur. Parel Moerwijk geeft een mooie impuls aan de wijk. Hier gaan mensen een mooie toekomst tegemoet.

Lees het nieuwsbericht hier: https://bit.ly/3FuIE9x
Bekijk hier de video: https://bit.ly/3VNXFZo