A3 Architecten breidt uit en benoemt twee partners

Geplaatst in: toetreding partners

Wim van As en Martijn Graafmans, beide eigenaar van A3 Architecten, zijn verheugd de benoeming aan te kondigen van twee partners: Jeroen Bestman en Jurgen Reichard. Met het toetreden van de partners wordt de creatieve kwaliteit en continuïteit gewaarborgd binnen een groeiende organisatie van 20 medewerkers. Een vanzelfsprekende stap voor ons bureau.

De nieuwe partners namen al essentiële rollen in bij A3 Architecten. Hun inspanningen worden erkend en vanaf september 2023 zijn zij officieel partners bij A3 Architecten.

Jeroen Bestman is tijdens zijn studie aan de TU Delft in februari 2003 stage komen lopen bij A3 Architecten en is nooit meer weggegaan. Binnen A3 Architecten is hij betrokken bij veel beginnende initiatieven op het gebied van nieuwbouw, transformatie en zorg. Hij denkt graag in kansen en krijgt enorm veel energie om samen met de opdrachtgever, vanaf de start van een project, ambities te vertalen en creatieve oplossingen te bedenken. Voortvarend, doelgericht en ondernemend.

Jurgen is al vanaf (2001) werkzaam bij het bureau. Vooral sinds zijn afstuderen aan de Academie van Bouwkunst (2012) is hij een steeds vastere waarde binnen het team geworden. Naast een specialist in het architectonisch detail richt hij zich binnen het bureau op de proceskant van de projecten. Een prettig en soepel proces en een gedragen plan is zeker zo belangrijk als het eindresultaat. Hij is bij A3 Architecten de specialist in de aanpak van grote naoorlogse sociale woongebouwen en wijken. 

Ons bureau A3 Architecten, dat inmiddels 35 jaar bestaat, is een bureau wat zoekt naar oplossingen. Door projecten niet enkel vanuit de architectuur, maar ook vanuit de gebruiker, de sociale kant, de techniek, de duurzaamheid en de financiële kant te benaderen, realiseren we doordachte projecten, welke in de loop der tijd hun waarde ook hebben bewezen.

Wij zijn erg blij met deze uitbreiding en vol vertrouwen dat we samen voort kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst.

Op foto van links naar rechts: Martijn Graafmans, Jurgen Reichard, Wim van As en Jeroen Bestman