Nieuwe plannen voor de Houttuin in Woerden

Geplaatst in: Transformatie | 0

Voor onze opdrachtgever Woningcorporatie GroenWest en in team de BAM, Groosman Architecten, Karres en Brands Landschapsarchitecten en de Gemeente Woerden werken wij hard aan de nieuwe plannen voor de voormalige FNV-locatie. Vanuit het visiedocument Middelland- Noord, werken wij aan de opzet van een groene stads-campus met ruimte voor een duurzaam samenzijn van wonen, groen, beweging, mobiliteit en voorzieningen.

In een integraal plan dragen wij, samen met alle partners, bij aan de integrale planontwikkeling van deze locatie. Woerden heeft een grote vraag naar betaalbare woningen en met dit project wordt een grote stap gemaakt in de realisatie daarvan op een mooie locatie.

Deze gebiedstransformatie is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein Middelland-Noord naar een aantrekkelijk woon- en werkgebied.

Na de bouwvakantie wordt het voormalige FNV-gebouw gesloopt en de grond bouwrijp gemaakt. Naar verwachting starten de bouwwerkzaamheden begin 2021. De verwachte oplevering van de appartementen is in 2022 en 2023.

Wil je meer informatie over dit project? Klik dan hier.