Vacature HBO Bouwkunde student

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Meewerkstage nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten

Studie: HBO Bouwkunde
Periode: september 2016 t/m februari 2017
Uren: 32-40 uur per week

A3 Architecten is een bureau dat op alle niveaus van bouwen actief is. Hieronder vallen het ontwerpen en realiseren van grootschalige stedenbouwkundige studies en plannen, woningbouw in de gesubsidieerde en de vrije sector, kantoorgebouwen in de particuliere en overheidssector, bibliotheken, gezondheidscentra, sport- en recreatieobjecten, winkelcentra, sociaal-culturele centra, kerkelijke centra en bedrijfshuisvesting. Een team van architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen heeft ervaring in het realiseren van een scala aan projecten. Deze projecten kunnen op onze website worden bekeken.

De stage betreft een bouwkundige stage waarin alle facetten van de dagelijkse architectenpraktijk aan de orde komen. A3 Architecten staat voor architectonische vormgeving en bouwtechniek, zodat naast de architectonische ook bouwkundige werkzaamheden tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het gaat om een stageperiode van een half jaar, beginnend in september voor 4 á 5 dagen per week.

Ben jij een gemotiveerde HBO Bouwkunde student die graag stage wilt lopen in een dynamische werkomgeving, stuur dan een sollicitatiebrief en jouw CV naar alg@a3architecten.nl.

Voor extra informatie over A3 Architecten en onze projecten, ga naar www.a3architecten.nl.