Project: appartementencomplex, Utrecht.

Twee programma’s worden zichtbaar gemaakt in een hoofdvolume; kleinere appartementen met een mogelijk zorgprogramma, en appartementen. De twee programma’s hebben ieder een eigen entree, en een eigen ontsluiting. Door de twee compacte ontsluitingen is een optimale indeling van de woningen mogelijk. Ook ontstaat hierdoor een mooie alzijdig georiënteerde gevel. De parkeerplaatsen zijn half onder het gebouw aan de N-zijde gesitueerd, waardoor de zuidkant op een mooie manier met woningen aansluit op het parkje. De appartementen hebben ruime buitenruimtes en de (zorg) woningen Franse balkons. De programma’s zijn herkenbaar aan de sprong in het volume en aan de twee steenkleuren. De donkere lijnen in de gevel geven een mooie horizontale geleding en binden de twee delen tot een geheel.